Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Gerard Mozes

Wie is Gerard?

Gerard Mozes, 65 jaar, werkt al 7 jaar met veel plezier bij Galvano van Wolferen. Als galvanisch medewerker is hij verantwoordelijk voor een breed scala aan taken. Zo hangt hij diverse onderdelen die gegalvaniseerd gaan worden op aan de betreffende rekken en zorgt hij dat deze onderdelen na het galvaniseringsproces zorgvuldig verpakt worden zodat deze in perfecte staat weer terug kunnen worden gestuurd naar de klant. ‘’Wat ik allemaal voor onderdelen ophang? Kettingen, ankers, divers plaatmateriaal. Je kan het zo gek nog niet bedenken of ik hang het op!’’

Een werkdag bij Galvano van Wolferen

Elke ochtend begint Gerard zijn werkdag met wat voorbereidend werk en zorgt hij ervoor dat alles wordt klaargezet en opgehangen voor de galvanisatieprocessen die later die dag plaatsvinden. Rond half 11, is het tijd voor koffiepauze. Gezellig even een koppie doen met wat collega’s, de dag door bespreken met elkaar en vervolgens weer verder met het werk. Tijd om de onderdelen die in de ochtend zijn opgehangen en voorbereid te behandelen!

Tussendoor lost Gerard nog wat vrachtwagens die binnenkomen en staat hij verder nog wat klanten te woord. Gerard legt uit: ‘’Wat ik nou zo leuk vind aan het werk is de afwisseling, echt geen dag is hetzelfde!’’ De werkdag eindigt meestal rond 16:00 à 17:00 uur, afhankelijk van de gang van zaken die dag.

De juiste mentaliteit

Bij Galvano van Wolferen draait het volgens Gerard niet alleen om vaardigheden maar ook om de juist mentaliteit. Veiligheidsbewustzijn staat voorop, gezien de potentiële risico’s waar je mee te maken krijgt in een werkomgeving met zware apparaten en galvanische baden. Bij Galvano van Wolferen werk je daarnaast zowel alleen als samen met een team dus is het van belang dat je zelfstandig te werk kan gaan maar daarnaast ook collegiaal en sociaal bent ingesteld.

Gerard over Galvano van Wolferen

Als Gerard wordt gevraagd wat hij van Galvano als werkgever vindt, meldt hij het volgende:

‘’Galvano van Wolferen is een goed en sociaal bedrijf, het is echt een goede werkgever. Je bent hier géén nummer. Ze hebben veel voor het personeel over.’’

Wil jij ook werken bij Galvano?

Ben je geïnteresseerd in werk bij ons? Neem dan contact met ons op! We maken graag kennis met je. 

Contact