Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Over ons

Galvano van Wolferen BV is al ruim dan 65 jaar de onbetwiste specialist in galvaniseren en aanverwante veredelingstechnieken en oppervlaktebehandelingen. Ons gehele productieproces is gericht op het verduurzamen van metalen producten door het aanbrengen van een sierlaag, anti-corrosielaag of technische laag. Onze oppervlaktebehandelingen vinden hier zowel galvanisch, chemisch als mechanisch plaats. De oppervlaktebehandelingen die wij voor onze klanten uitvoeren zijn o.a. verzinken, vernikkelen, verchromen, vertinnen, verbronzen, anodiseren, chromateren en RVSbeitsen /passiveren. Bekijk de pagina Bewerkingen voor meer informatie over deze oppervlaktebehandelingen.

De bewezen kwaliteit van onze oppervlaktebehandelingen is terug te zien aan het aantal vaste klanten die hun opdrachten graag weer aan Galvano van Wolferen uitbesteden. Zo zijn de Koninklijke Marine en de Rijkswerf te Den Helder al vanaf de oprichting in 1947 een steeds terugkerende klant.

Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de industriële sector. Hierbij kunt u denken aan sectoren die hoge kwaliteitseisen stellen aan de verduurzaming en/of verfraaiing van zowel nieuwe, gebruikte en beschadigde metalen objecten. Voorbeelden van sectoren waar wij voor werken zijn de automotive industrie, offshore industrie en de bouw. Een klein overzicht voor wie wij werken vindt u bij onze referenties.

Onze werkprocessen voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen en ook op milieugebied zijn wij een vooruitstrevende partner. Sinds 1996 zijn wij VOM-ZORG gecertificeerd. Door de inzet van goede vakmensen, duidelijke communicatie en efficiënte werkmethoden worden korte levertijden gerealiseerd. Sinds 2016 zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Onderstaand een aantal foto's bij ons in de werkplaats. Twijfelt u of wij uw product kunnen bewerken of wat de beste oppervlaktebehandeling is? Wij voorzien u graag van advies en denken graag met u mee! Bel ons op 0227 60 00 33 of maak gebruik van ons contactformulier.

Waarom Galvano van Wolferen?

  • Vakmanschap
  • Uitstekende kwaliteit
  • Eigen vervoersdienst
  • Betrouwbaar
  • Breed pakket mogelijkheden
  • Meer dan 65 jaar ervaring