Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Ronald Hoogland

Ontmoet Ronald Hoogland, een echte vakman. Ronald, 55 jaar, woont in het gezellige Koog aan de Zaan en is een belangrijk onderdeel van ons team bij Galvano van Wolferen. Samen met zijn partner Carla en zijn dochter Anouk geniet hij van het leven.  

Van timmerman tot anodiseerexpert 

Na vele jaren als timmerman te hebben gewerkt, heeft Ronald zijn weg gevonden naar Galvano van Wolferen, waar hij een nieuwe roeping ontdekte in het anodiseren. Anodiseren? Dat is het aanbrengen van een beschermende laag op aluminium om het te beschermen tegen corrosie. 

Meer informatie over anodiseren

Een werkdag bij Galvano van Wolferen 

Elke dag begint Ronald vol energie aan zijn taken. Hij pakt zorgvuldig aluminium onderdelen uit, hangt ze op rekken en laat ze in baden zakken voor behandeling. Met behulp van een kraan zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat het aluminium er na het proces glanzend uitziet en klaar is om terug te gaan naar de klant. 

Gevarieerd werk 

Het leuke aan het werk bij Galvano van Wolferen vindt Ronald dat het werk erg gevarieerd is waardoor je je geen moment hoeft te vervelen. Doordat Ronald verantwoordelijk is voor zijn eigen afdeling heeft hij veel vrijheid om de werkprocessen te verbeteren en werkmethoden uit te vinden die het werk makkelijker laten verlopen. Dat wordt zeer gewaardeerd! 

Precisie en tijd 

Om je werk tot een succes te maken bij Galvano van Wolferen is het van belang dat je erg secuur kunt werken. Daarnaast heb je vaak met een tijdslimiet te maken, een stukje planning is dus van belang. 

Ronald over Galvano van Wolferen 

Als het aan Ronald ligt blijft hij nog een lange tijd bij Galvano van Wolferen werken: “Werken bij Galvano doe ik met heel veel plezier en hoop dat nog lange tijd te doen.” 

Wil jij ook werken bij Galvano?

Ben je geïnteresseerd in werk bij ons? Neem dan contact met ons op! We maken graag kennis met je. 

Contact