Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Mark Glas

Maak kennis met Mark Glas, een jonge en enthousiaste collega bij Galvano. Op slechts 19-jarige leeftijd is Mark al drie maanden een waardevol onderdeel van ons team. Na een tijdje in de horeca te hebben gewerkt, vond hij zijn weg naar Galvano, waar hij zijn talenten volop kan benutten.

Veelzijdig werk

Mark doet van alles bij Galvano. Hij hangt materialen op voor het verzinkproces en helpt bij verschillende klussen in de fabriek. Zijn vaste plek is aan de verzinklijn. Wanneer hij daar klaar is, helpt hij zijn collega’s met andere taken.

Een gewone werkdag

Elke dag begint voor Mark met een kop koffie, gevolgd door zijn taken aan de verzinklijn. Hij werkt van 8 tot 5 en staat altijd klaar om zijn collega’s te helpen. Dat doet hij met een grote glimlach op zijn gezicht.

De sfeer bij Galvano

Mark voelt zich thuis bij Galvano, ondanks dat hij één van de jongere collega's is. Hij waardeert de goede sfeer en het teamwork enorm.

Belangrijke eigenschappen

Bij Galvano zijn bepaalde eigenschappen belangrijk. Mark vindt het belangrijk om sociaal te zijn, een goed gevoel voor humor te hebben en door te zetten. Ook is het handig om zelfstandig te kunnen werken en goed samen te werken met anderen.

Groeimogelijkheden

Galvano investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. Mark krijgt de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen door cursussen en trainingen te volgen.

Wil jij ook werken bij Galvano?

Ben je geïnteresseerd in werken bij ons? Neem dan contact op! We maken graag kennis met je. 

Contact