Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Galvaniseren voor Moooi's MeshMatics Lampen

Rick Tegelaar is een getalenteerd ontwerper die bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen. Materialen zoals kippengaas weet hij op een verrassende manier te transformeren. De MeshMatics lampen zijn een van zijn creaties die hij heeft ontworpen voor het merk Moooi. Hier leest u hoe het vermessingen bij dit project in zijn werk ging en wat voor invloed dit heeft op het resultaat.  

De lampen verspreiden een subtiele, elegante gloed

De MeshMatics-lampen van Moooi zijn bijzonder vanwege hun gaasachtige structuur. Hierdoor verspreiden ze een zachte, elegante gloed zonder visuele blokkades te creëren.

Messinglaag beschermt tegen corrosie en voegt luxe toe

Onze rol bij dit project was het vermessingen van de metalen structuren van de lampen. Dit proces, waarbij een messinglaag wordt aangebracht op het oppervlak van metalen onderdelen, beschermt niet alleen tegen corrosie, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan het ontwerp.

Zo brengen wij een duurzame messinglaag aan

Het proces begint met het zorgvuldig voorbereiden van het oppervlak van de metalen onderdelen. Vervolgens worden ze ondergedompeld in een elektrolytische oplossing, waarbij een stroom wordt gebruikt om de messingionen gelijkmatig op het oppervlak af te zetten. Het resultaat is een duurzame messinglaag die de lampen een verfijnde uitstraling geeft.

Messingstructuren passen perfect bij de lampen

Dankzij ons vakmanschap stralen de MeshMatics-lampen nog meer schoonheid uit. De messingstructuren passen perfect bij het gaas van de lampen en zorgen voor een tijdloze elegantie die zeker de aandacht trekt.

Interesse in vermessingen?

Wilt u ook uw producten naar een hoger niveau tillen met hoogwaardige oppervlaktebehandelingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Galvano uw producten transformeert.