Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

RVS-beitsen voor Royal Duyvis Wiener

Royal Duyvis Wiener is een Nederlandse fabrikant die gespecialiseerd is in de productie van machines en systemen voor de cacao- en chocolade-industrie. Denk hierbij aan machines voor bijvoorbeeld het malen en temperen van chocolade. De fabrikant staat bekend om de hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Klanten worden bediend over de hele wereld.

RVS-beitsen

Royal Duyvis Wiener is een vaste klant van Galvano van Wolferen. Met regelmaat voeren wij de oppervlaktebehandeling van RVS-beitsen uit op diverse machineonderdelen van de machinefabrikant. Deze machineonderdelen worden namelijk blootgesteld aan omstandigheden die kunnen leiden tot corrosie en oxidatie. Ondanks dat roestvrij staal juist wordt ingezet vanwege de natuurlijke corrosiebestendigheid, kan ook dit materiaal na verloop van tijd worden aangetast. Al helemaal zonder dergelijke nabehandeling en vooral in een omgeving met vocht en warmte.

Het beitsproces

Tijdens het beitsproces worden de machineonderdelen van Royal Duyvis Wiener eerst grondig gereinigd om alle vervuilingen te verwijderen. Vervolgens worden de onderdelen ondergedompeld in ons bad en worden deze weer ontdaan van de verontreinigingen en eventuele oxidelagen. Op deze manier krijgen de roestvrije onderdelen weer hun corrosiewerende eigenschapen terug.

Een fijne samenwerking

Doordat Royal Duyvis Wiener een vaste klant is van ons, zijn wij bekend met de specifieke vereisten die nodig zijn om de machineonderdelen op de juiste manier te kunnen behandelen. Hierdoor kunnen wij de juiste maatwerkoplossing aanbieden. Het vertrouwen van Royale Duyvis Wiener in Galvano van Wolferen vormt de kern voor een fijne samenwerking waarbij we streven naar hoogwaardige producten!

Interesse in RVS-beitsen?

Bent u ook geïnteresseerd in RVS-beitsen? Of heeft u interesse in een van onze andere behandelingen? Neem dan gerust (vrijblijvend) contact met ons op. Wij denken heel graag met u mee!

Contact opnemen