Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Pascal Verschoor | Productiemanager

Graag stellen we je voor aan onze collega Pascal Verschoor, 41 jaar. Pascal werkt nu een aantal maanden bij Galvano van Wolferen en dat doet hij met erg veel plezier. Omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging en al vriendschappelijk contact had met Nico, de directeur, is hij via deze weg bij het bedrijf terechtgekomen.

Werken bij Galvano van Wolferen als productiemanager

Pascal is bij ons verantwoordelijk voor de algehele planning en aansturing van de Verzinklijn. Hij heeft veel contact met verschillende klanten en vormt dan ook een fijn aanspreekpunt voor hen. Daarnaast regelt hij de offertes en doet hij daarnaast ook een stukje kwaliteitscontrole en ingangs- en uitgangscontroles. Mede door Pascal kunnen wij onze kwaliteit blijven waarborgen en kunnen wij zo efficiënt mogelijk onze tijd in delen!

Een typische werkdag van Pascal

Pascal begint zijn dag altijd rond een uurtje of half 7. Hij begint dan met het opstarten van de (Verzink)lijnen. Hij zet alvast alle spullen klaar voor het personeel en bespreekt samen met een paar andere collega’s vaak even kort door wat er die dag moet gebeuren. Zo zijn alle prio’s duidelijk en weet iedereen wat die dag belangrijk is.

Als vervolgens de rest van zijn collega’s aan de slag gaan op de werkvloer, trekt Pascal zich terug in het kantoor. Hij gaat dan aan de slag met het beantwoorden van mailtjes en telefoontjes en werkt wat bonnen uit. Dit gebeurt via een gedigitaliseerd programma dat zorgt voor een goed overzicht. Doormiddel van verschillende toolboxen waarmee Pascal werkt probeert hij zo veel mogelijk orde en netheid te creëren. Hier heeft iedereen baat bij! Rond een uurtje of half 5 rond Pascal zijn werkdag af.

Dynamische werkdagen

Wat Pascal zo leuk vindt aan het werk bij Galvano van Wolferen is dat het werk erg dynamisch is. Er komen verschillende orders binnen van veel verschillende soorten klant wat zorgt dat er voldoende afwisseling is: ‘’De diversiteit aan klanten en de snelheid waarmee wij hen bij Galvano van Wolferen kunnen bedienen, maakt wat mij aanspreekt!’’ De combinatie van praktisch werk, kantoorwerk en klantcontact houdt het werk dan ook interessant en uitdagend. Ook de spoedjes die zo nu en dan tussendoor komen, vindt Pascal erg leuk. Zo is geen dag hetzelfde.

Belangrijke eigenschappen

Wat je volgens Pascal nodig hebt om te kunnen werken bij Galvano van Wolferen is wel enigszins inzicht in technische kennis over metaal. Mocht je dit nog niet hebben is het van belang dat je leergierig bent en snel dingen oppikt. Je toont veel initiatief en snapt hoe je efficiënt kunt werken. Doordat je zo wel in teams als zelfstandig werkt is het ook belangrijk dat je goed kunt samenwerken maar daarnaast dus ook prima zelfstandig aan de slag kunt gaan.

Pascal over Galvano van Wolferen

Als Pascal gevraagd wordt wat hij van Galvano van Wolferen als werkgever vindt, meldt hij het volgende: ‘'Galvano is naast een kwaliteitsgericht en servicegericht bedrijf als werkgever ook erg gezellig. Familiair. Gemoedelijk. Een fijne werkgever om bij in dienst te zijn!’'

Wil jij ook werken bij Galvano?

Ben je geïnteresseerd in werk bij ons? Neem dan contact met ons op! We maken graag kennis met je. 

Contact