Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Het verkoperen van 12 meter lange boorpijpen

Voor onze klant HP Well Screen, een fabrikant die filteroplossingen levert aan een grote variëteit aan branches, heeft Galvano van Wolferen de opdracht gekregen om de schroefdraden van 65 ijzeren boorpijpen te verkoperen.

Deze pijpen worden gebruikt om warm water mee uit de grond te halen. Doordat het materiaal van de schroefdraden van deze pijpen van ijzer is, begon dit op lange termijn te roesten. Om dit te voorkomen is er gekozen om de schroefdraden de oppervlaktebehandeling van verkoperen te geven. Dit houdt in dat er een koperlaag is toegepast om corrosie (roest) op deze schroefdraden tegen te gaan. 

In totaal ging het om 65 boorpijpen van allemaal 1000 kilo zwaar, 12 meter lang en met een diameter van 30 centimeter. Om dit te kunnen realiseren, werd er door ons gehele pand een kraanbaan geïnstalleerd om de pijpen in te kunnen bewerken en opslaan.

Nadat alle pijpen bewerkt waren, werden deze bij ons op locatie opgeslagen waarna ze door een tevreden HP Well Screen werden opgehaald. Een mooie, geslaagde klus weer waar wij als Galvano van Wolferen erg trots over zijn!

Bent u ook geïnteresseerd in de oppervlaktebehandeling van verkoperen? Of heeft u interesse in of vragen over één van onze andere behandelingen? Neem dan vooral (vrijblijvend) contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Verkoperen Boorpijpen