Surtec 650 chromateren

SurTec 650 chromateren is een oppervlaktebehandeling waarbij een chromaatlaag of conversielaag gevormd wordt. Door deze chemische bewerking wordt de toplaag van het aluminium omgezet in een aluminiumverbinding. Deze dunne laag, die gevormd wordt door SurTec 650 chromateren, biedt uitstekende bescherming tegen roest en een goede hechting voor diverse laksoorten. Ook na het lakken van het aluminium zal de SurTec 650 chromaatlaag/conversielaag bescherming blijven bieden tegen roest.

Een chromaat laag zorgt voor corrosiebescherming en is tevens elektrisch geleidend, in tegenstelling tot anodiseerlagen die juist elektrisch isolerend zijn. Hoewel chromateren eigenlijk gezien wordt als een hechtingslaag voor poedercoaten en lakken, is Galvano tevens gespecialiseerd in chromateren als hoogwaardige eindbehandeling.

Maximale maatvoering 2400x1800x1400mm.

Specialist Surtec 650 chromateren

Galvano van Wolferen is gevestigd in Wieringerwerf, Noord-Holland. Als grote speler op het gebied van oppervlaktebehandelingen bieden wij een groot assortiment aan diensten voor zowel grote als kleine bedrijven, alsook particulieren. SurTec 650 chromateren doen wij bijvoorbeeld veel voor Defensie, o.a. marineschepen in de marinehaven van Den Helder (Noord-Holland) zijn voorzien van deze oppervlaktebehandeling.

Meer informatie over onze diensten of over SurTec 650 chromateren? Neem contact met ons op via 0227 60 00 33 of maak gebruik van ons contactformulier.